Prvi proizvodi iz dm inkubatora od sada na policama dm drogerija

Prvi dm inkubator je uspešno priveden kraju, a ukupno 18 domaćih proizvođača dobilo je jedinstvenu priliku da 57 proizvoda iz segmenta hrane i kozmetike za negu i lepotu plasira na policama više od 90 dm drogerija širom Srbije.

Prvi pobednički proizvodi biće dostupni kupcima od 15. juna, a zaključno sa 30. septembrom 2019. godine na policama će se naći svi odabrani artikli.

Ovde se možete detaljnije informisati o pobedničkim proizvodima prvog dm inkubatora, koje ćemo u narednom periodu objavljivati:

Dizajn ambalaže ovog proizvoda radio je student Strahinja Kolobarić .

Mentor: docent Slaviša Savić
Odsek: Industrijski dizajn, FPU

 

zoya serum za predeo oko očiju 10 ml

Serum za predeo oko očiju sadrži kofein koji ublažava nadutost i pojavu tamnih kolutova. Hijaluronska kiselina i etarsko ulje smilja utiču pozitivno na izgled predela ispod očiju tako što rehidriraju kožu i time sprečavaju nastanak novih bora i delimično uklanjaju postojeće. Serum sadrži liposome, čime je dodatno pojačano prodiranje u kožu

 

zoya Vitamin C piling za lice 4 g

Piling za čišćenje lica sa svežim vitaminom C čisti, osvežava i ujednačava ten. Fini prah aktivira se vodom i obezbeđuje temeljno čišćenje sa vidnim rezultatima. Koža postaje svežija, pročišćena, ujednačenijeg tena i svetlijeg izgleda. Ne isušuje kožu i dovoljno je blag za upotrebu svakog jutra. Pakovanje sadrži 5 kesica po 0.8 grama. Za najbolje rezultate koristi se 5 dana uzastopno, a nakon toga napraviti pauzu u trajanju od 2 dana

Dizajn ambalaže ovog proizvoda radila je studentkinja Đurđa Garčević.

Mentor: docent Slaviša Savić
Odsek: Industrijski dizajn, FPU

TANOSHINDE sapun LAVANDA 50 g

Na bazi jaja od prepelice koja poseduje 27 minerala i vitamina koji su u potpunosti u sastavu sapuna. A,D,E,K I CEO KOMPLEKS VITAMINA B od kojih se izdvajaju B6 i B12. Sama po sebi kombinacija A,D i E vitamina potpuno obnavlja i regenirse kožu i kosu. Ulje SMILJA Hidrira kozu, sprećava nastanak bora, neguje posebno osetljivu kožu i vidljivo smanjuje sve vrste pega uključujući i staraćke. Ulje smilja je inače najskuplje ulje na svetu i osnova je velikog broja farmaceutskih preparata svih svetskih kompanija.
KOKOSOVO ULJE suzbija bakterije i gljivice i ne dozvoljava njihovo nastanjivanje na koži.
MASLINOVO ULJE daje koži sjaj i elastičnost, koristimo devićansko ulje sa Sicilije.

 

TANOSHINDE piling sapun RUZMARIN 50 g

Piling sapuni imaju dodatno dejstvo. Ljuske prepličijeg jajeta imaju 32 minerala od čega prednjače KALCIJUM, MAGNEZIJUM I CINK koji hrane i piliraju kožu mineralim koji nam najčešće nedostaju u ishrani. Ruzmarin reguliše lučenje prirodnih ulja (sebuma). Osvežava masnu kožu lica i glave, a pritom je ne isušuje i uklanja sve nečistoće koje zapušavaju pore.